Gratis online beroepentest voor scholieren

Met onze gratis beroepentest voor scholieren oriënteer je je slimmer op je studiemogelijkheden. In plaats van lange vragenlijsten vul je slechts zes verschillende psychologische domeinen in. Hierop berekent de beroepentest je profiel en toont je relevante studies, inclusief de vervolgopleidingen waar je nog niet aan gedacht had. Wat niet relevant is klik je weg. Wat overblijft is een compleet overzicht van al je mogelijkheden. Die deel je via email met je decaan, ouders en vrienden.


Onze online beroepentest in het kort
Wat voor persoon ben je? Ben je realistisch, intellectueel, artistiek,

sociaal, ondernemend of conventioneel? Alleen deze eigenschappen pas je in de beroepentest aan met sliders. De vervolgstudies die je weg klikt worden vervangen door nieuwe. Zo ontstaat een specifiek profiel en kom je al snel op nieuwe ideeën waarmee je je horizon verbreedt.


De onafhankelijke beroepentest gratis online!
Niet de studie, maar scholieren staan centraal in onze beroepentest. Want StudieID is een onafhankelijk adviesbureau dat alleen voorrang geeft aan vervolgstudies die overeenkomen met je profiel. Het doel van de beroepentest is gemaakt om je te prikkelen, nieuwsgierig te maken en je nieuwe mogelijkheden te laten ontdekken. Dit is gratis, leuk en eenvoudig.

Hoe werkt StudieID?

Contact met StudieID?

Heb jij een idee, vraag, opmerking of zoek je om een andere reden contact?
Wij staan altijd klaar voor onze gebruikers.


Neem contact op